Ferie og foretningsreiser

Kanalbåt info

Kanalbåt info

Kanalbåtferie er ein oppleving for livet

Kanalbåtferie ei oppleving for livet. Det er ein av dei beste måtane å feriere for deg , din familie og dine vener  som ynskjer ein avslappande og unik ferie.  Sentralvarme, toalett med nedskylling, oppvaskmaskin , mikrobølgeovn er noko av det du finn ombord. Det er med på å gjere din ferie avslappende og komfortabel enten du velger ein 3-4 dagars korttur, eller 1 eller 2 vekers turar.  Du vil garantert oppleve ein  atmosfære prega av fred og stillhet som du bare finn langs dei engelske kanalane

Forskjellige utgangsbaser

Våre sammarbeids partnerar har kanalbåtar som kan leigas frå mange ulike marinaer.  Det betyr at du kan velge  i ei mengde ruter. Enten du foretrekker Midlands eller Nord-England er det et hav av muligheter og opplevelser.  Gamle engelske landsbyer, borger og slott, puber og museum.  I brosjyrene finnes mange forslag til ruter, med informasjon om opplevingar i området.  Det Britiske Turist kontoret gir også ut ei menge matriell om England som er tilgjengelig i Norge.

Nytt i 2019 er at me og samarbeider med kanalbåt utleige selskapet Black Prince. Dei tilbyr 9 kanalbåthavner i England Scotland og Wales. Selskapet er godkjent av britiske myndigheter og har moderne båter med 2 til 10 senger. Dermed har vi langt fleire ruter å tilby våre kunder.

For første gang ..?

Du tviler kanskje på om kanalbåtferie er det rette for deg, og at det bare er skryt.  Her er nokre tilbakemeldinger fra dei som har prøvd dette;

Kva likte du best ved kanalbåt ferien din ?
Stillheiten , avslappande,  landskapet , oppleving saman med familien.

Var det nok å finne på ?
På kanalbåtferie reiser du frå stad til stad og nye landskap og opplevelser dukkar opp.  I det eine augeblikket er du midt i ein by og på shopping, og i det neste djupt inne i naturen og kikker på dyr, fisk eller slapper av.

Kva seier barna som har vært på kanalbåtferie ?
Dei kjeda seg ikkje i det heile tatt. Båtlivet var ein ny og spanande erfaring. Me var innom barneparker, Legoland, Kino og badeland.

Komfort og båterfaring

ABC Boat Hire og Black prince får mykje skryt for sine båtar.  Dei fleste held ein imponerande standard som gir deg god valuta for pengane.  Dei gjer sitt ytterste for at du skal få ein behageleg ferie, og båtane er velutstyrte.   TV, Radio, varmt og kaldt vann , toalett, god garderobeplass og behagelige senger.   Båten styres lett med enkel start og stopp knapp og fremover/bakover og høyre/venstre hendel.  Det blir som å bu på hotell.  Båtane har gratis wifi, sengetøy og håndkler inkl i prisen.

Mest populære ruter

  1. Llangollen & return (vår mest solgte)
  2. Bristol & return (Vår favoritt)
  3. Edinburgh & Glasgow (Marinaen er ein attraksjon i seg sjølv)
  4. Windsor and Return ( Kjekk for barnefamilier)
  5. The Black Country ring ( Kjekk for barnefamilier)
  6. Four Counties ring
  7. The Cheshire ring

Tilslutning og overnatting

GTravel Getaway Stord lager gjerne eit tilbod til deg på flyreise til England og overnatting nær utleige havnen. Treng du info om tog eller annen transfer i England er me behjelpelig med dette også.

220 Volt

I brosjyren er ein del av båtene merka 240v.  Desse er spesielt tilpassa brukare med elektriske apparat frå f.eks. Scandinavia.   Imidlertid er det begrensa mengde strøm som kan leveres så ikkje alle apparat kan nyttes her.  Ta kontakt om du har spesielt elektrisk utstyr du ynsker å bruke på reisa.

Ekstra betaling

VAT og båtskadeforsikring er inkl i leiga. Drivstoff depositum på Abc Boat hire legges til i prisen, mens på Black Prince betales disse direkte til marinaen.

Alder

Ved leige av båt må det vera minimum 2 vaksne over 18 år

Gratis Nicholson guide

Alle som bestiller kanalbåtferie hos G Travel Stord får ein Nicholson guide for valgt kanal i England. Denne detaljerte guiden gjer deg all nødvendig info du treng for å planlegge din ferie i kanalbåten . Verdi GBP 22

Betaling

Depositum utgjer 20% av leigesummen og må betalast ved bekreftelse. Resten forfell ca 2,5 mnd før avreise

For meir info og booking kontakt G Travel Stord på tlf. 53 40 30 70 eller mail getaway.stord@gtravel.no