Ferie og foretningsreiser

Tilbud med Kystruten Havila

Tilbud med Kystruten Havila

Havila har nå to kampanjer. En som gjelder ved seiling sommer 2024 og en som gjelder ved seiling vinter 24/25.

Sommerseiling + utflukt til Nordkapp inkl.

I sommer sørger vi for at du får oppleve en av våre mest populære utflukter: Frokost på Nordkapp-platået. Bli med på en norsk sommer fylt av eventyr, og vi gir deg en uforglemmelig opplevelse inkludert i reisen.
Legg ut på en uforglemmelig 12-dagers Rundreise i nordlyssesongen. Bestill nå og gi reisen det lille ekstra med en gratis utflukt til det majestetiske Nordkapp, det perfekte utsiktspunktet for å bevitne det fantastiske landskapet i nord. Gjelder kun ved bestilling av rundreisen.

Tilbudet gjelder ved seiling mellom 2 mai – 30 september.

Vinterseiling + Nordlys garanti inkl.

Legg ut på en uforglemmelig 12-dagers Rundreise i nordlyssesongen. Bestill nå og gi reisen det lille ekstra med en gratis utflukt til det majestetiske Nordkapp, det perfekte utsiktspunktet for å bevitne det fantastiske landskapet i nord. Legg ut på en uforglemmelig 12-dagers Rundreise i nordlyssesongen. Bestill nå og gi reisen det lille ekstra med en gratis utflukt til det majestetiske Nordkapp, det perfekte utsiktspunktet for å bevitne det fantastiske landskapet i nord. Gjelder kun ved bestilling av rundreisen.

Seilingsdatoer: 1. oktober 2024 – 31. mars 2025

Bestill innen 31 mars 24.

Her finn du oss

Stord
Hamnegata 6
(Meieribygget)
Leirvik Sentrum
Bømlo
Kun telefon/mail
Åpningstider

Telefon: 53 40 30 60
Mandag–fredag: 08:00–16:00
Open butikk Stord
Man-fredag 10:00-15:00

Kategorier